Ervaringen

Een greep uit de ervaringen van vrouwen die eerder kozen voor persoonlijke begeleiding:

“Sinds 2011 kom ik bij Marjolein. Allereerst uit de behoefte om fysiek en mentaal te herstellen na een heftige periode. Door de adem en ontspanningsoefening die ik wekelijks met Marjolein deed ben ik weer hersteld. Naast de wekelijkse sessies ook veel handvaten gekregen om hier thuis mee aan de slag te kunnen gaan wat mijn herstelproces versnelde. Sinds mijn herstel kom ik nog steeds 1 keer in de 1,5 a 2 maanden bij Marjolein. Deze sessies helpen mij goed naar mijn lijf te luisteren, uit m’n hoofd te komen en te luisteren naar mijn gevoel. Het brengt me rust en ontspanning. Daarnaast is Marjolein ook een kei in het voorhouden van een spiegel wat ontzettend fijn is voor mijn persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze stemt goed af op wat je op dat moment nodig en overlegt hier soms met je over waar nodig. Geen enkele sessie is hetzelfde en echt op maat.”
– Chantal


“Bij Marjolein voelde ik me meteen thuis. Ze ziet me, voelt haarfijn aan wat er nodig is en schroomt ook niet om kritische vragen te stellen. Ze heeft echt de gave om altijd de juiste snaar te raken en met veel compassie en liefde ervoor te zorgen dat die snaar doorvoeld mag worden door mij. Kom je in aanraking met Marjolein, dan kom je zeker ook in aanraking met jezelf!”
– Lidy


“Een aantal jaar geleden kwam ik bij Marjolein op een keerpunt in mijn leven. In die periode had ik een zeer stressvolle baan en de hoofdpijnen die al regelmatig sinds mijn jeugd heb, had ik nu bijna constant. We spraken over van alles, over nu en vroeger en langzamerhand kwamen we er achter dat het probleem veel dieper lag dan waar ik op dat moment mee bezig was. Marjolein wist elke sessie weer de vinger op de zere plek te leggen. We zijn tot op heden bezig met een mooie reis door mijn leven. De reis is vaak confronterend en zeker niet makkelijk, maar het heeft me zoveel gebracht! De moed om na 30 jaar te stoppen met mijn baan die me nu alleen maar stress en verdriet bracht (ondertussen heb ik een fantastische nieuwe baan gevonden). Ook heeft ze me inzicht gegeven in mijn verleden. Hierdoor vallen dingen op zijn plaats en krijg ik eindelijk grip op mijn leven. Wij zijn nog niet op het eindpunt van mijn reis aangekomen; ik kijk uit naar wat ik allemaal nog ga tegenkomen onderweg..”
– Carla

Neem contact met mij op »