Over Marjolein

Al ruim tien jaar ben ik ondernemer; mijn reis begon ooit in de gezondheidszorg als fysiotherapeut en later als adem- en ontspanningstherapeut.

In de loop der jaren ging ik anders kijken naar het lijf. Ik leerde van wijzen die op mijn pad kwamen. Ik begon haar echt te voelen – mijn lijf – daar waar mijn werkelijke wijsheid huist. Het lijf is één grote spiegel en een schat aan informatie. Ik voel zoveel liefde voor mijn lichaam.

Zoals je hier ziet ben ik gestart als therapeut en is het nu anders. Dit is een van de vele keerpunten die ik zelf heb doorleefd in mijn leven. Ik heb omarmd dat zowel ik als mijn leven altijd “in beweging” zijn.

Eigenlijk sta ik altijd voor, op of na verandering. Iets wat heel natuurlijk is, ook al leerden we het anders.

Verandering is iets wat we het liefst uit de weg gaan. Wat we niet uitspreken en zo lang mogelijk meedragen in ons hart. Tot luisteren nog de enige weg is om te gaan. Het hart spreekt zich met liefde uit en krijgt via jou een stem.

Ik ken de taal van het lichaam en help jou om zowel verandering aan te gaan als je innerlijke stem te horen. Contact met haar, haar verlangens, haar wijsheid, met de stem die fluistert en niet schreeuwt. De kleinste sensaties van je lijf die zo veel informatie voor ons hebben maar waar we in het dagelijkse leven aan voorbij gaan.

Ik help je om jouw proces(sen) in beeld te brengen en vervolgens kijken we hoe we het ‘anders’ vormgeven. Ik ben je spiegel, ik help je om je eigen rust- en ankerpunt te zijn. In de stilte krijgen je lichaam en geest de ruimte om de verbinding met jezelf te maken. Ik geef je de handvaten om steeds opnieuw de balans te vinden in je leven.

Je leven is er voor jou en jij mag voelen hoe je haar vorm kan geven zodat het jou dient. We zijn zo gewend dat het moeilijk moet zijn… Ik weet dat er ook een andere weg is. Ik ben hier om jou thuis te brengen in je eigen kern. Zodat jij jezelf kan dragen en zelfleiderschap neemt over je verlangens.

Officiële bio

Ik ben onder andere opgeleid tot fysiotherapeut en ademhalings- en ontspanningstherapeut. Ik ben yogadocent en volgde de Human Design opleiding bij Sarah Leers.

 

human design opleiding

"Zoals een vlinder vindt zij haar weg. Zoals de vrouw die haar wijsheid herinnert." - Marjolein Hendrickx