Het Keerpunt

Je wilt de tools om je lijf te voelen, om niet langer de signalen van je lijf te dempen, maar haar schoonheid in het licht zetten, op het podium, waar ze hoort.

In het Keerpunt leid ik jou naar de wijsheid van je lichaam, naar je eigen natuur.

Ik geef je de ruimte om te leunen en voelen. Om naar binnen te keren en te reflecteren. Om in beeld te brengen en naar jezelf te luisteren. Wat voedt jou echt? Waar verlang je naar? Dat brengen we samen in kaart. Zo ontstaat er overzicht.

Zodat jij die leiding weer voelt en vanuit lichtheid verder gaat.

Na het Keerpunt heb je het overzicht, met duidelijke en stevige richting zodat je voelt waar je zijn moet.

Hoe ziet het Keerpunt eruit?

Elke reis is één op één en uniek. De indeling is deels afhankelijk van jou; we creëren een combinatie van online begeleiding en offline lichaamswerk.

We starten met een halve dag op locatie waarin we de basis leggen van jouw verlangen, van de thema’s waar we aan gaan werken en hoe onze reis er exact uit zal zien.

Daarna hebben we 7 sessies van één uur. Er is ruimte om te integreren. Tussen sessies door kun je vragen stellen en/of je voortgang delen via de mail.

We ronden af met een halve dag op locatie waarin alle ruimte is voor evaluatie, vragen en hoe je weg te vervolgen.

Ik neem jouw Human Design mee voor concrete en praktische ondersteuning van je reis. Human Design helpt je om de juiste keuzes te maken op basis van jouw strategie en autoriteit en bekrachtigt je in het omarmen van wie jij in wezen bent.

De investering is 4900 excl.
In overleg kan je voldoen in termijnen.

Reviews

Een aantal reviews van mensen die je voorgingen.